Hirdetés

Thermaltake Max 5G: HDD-ház aktív hűtéssel



|

A külső ház 3,5 hüvelykes merevlemezek és SSD-meghajtók befogadására alkalmas.

Hirdetés

A Thermaltake legújabb kiegészítője a Max 5G, amely egy mobil rack: külső házként működik, és képes merevlemezt vagy SSD-meghajtót is befogadni. Az eszköz USB 3.0-ás porton kommunikál gépünkkel. A tároló tekintetében 3,5 hüvelykes HDD-t vagy SSD-t helyezhetünk bele.

 

A ház kompatibilis az 1,5/3/6 Gbps-os SATA csatolófelületű merevlemezekkel és SSD-kkel egyaránt. A Max 5G mérete 145 x 207 x 47 milliméter, és meghajtó nélkül 405 grammot nyom. Az oldalsó panel lyukasztott, hálós szerkezetű.

 

A rack oldalára került továbbá két darab 80 milliméteres hűtőventilátor is, amelyek kék LED-ekkel díszelegnek, és percenkénti 800 fordulatot tesznek meg. Zajkibocsátásuk mindössze 12 dBA. Sajnos a divatos külső ház ára ismeretlen maradt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.