Hirdetés

Thermaltake: prémium CPU-hűtő tuningmestereknek



|

A felsőkategóriás Frio OCK még a 240 wattos fogyasztású lapkákkal is elboldogul.

Hirdetés

A Thermaltake a léghűtéssel működő processzorhűtők teljesítményének felső határait feszegeti legújabb egységével, amelyet boldogan üdvözölnek majd a tuningmesterek. A Frio OCK (OverClocker Kings) figyelemreméltó teljesítményre képes: a 240 wattos lapkákkal is könnyedén elboldogul.

 

 

A prémium CPU-hűtő hűtőbordái ikertorony alakban lettek kialakítva, és hat darab 6 milliméteres réz hőcsövet tartalmaznak. A hűtőborda felületének két oldalára egy-egy 130 milliméteres ventilátor is került.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Frio OCK ára hogyan alakul, annyi azonban bizonyos, hogy a tuningot kedvelő felhasználók egyik kedvence lehet a Thermaltake újdonsága. A gyártó jelenleg azt ígéri, hogy a Frio OCK már február hónapban kapható lesz. A gyártó a YouTube-on külön reklámot indított a Frio OCK-nek:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.