Hirdetés

Thermaltake táska a házcipelő játékosoknak



|

Egy jó táskába minden befér, ami az asztali géphez kell.

Hirdetés

LAN-party alkalmával, vagy csak úgy, amikor vinni kell a gépet, kellemetlen tud lenni, amikor a lépcsőházban elszórjuk az egeret, vagy leejtjük a billentyűzetet, és a gombok szanaszét repülnel. A gamer táska nem spanyol viasz, régóta létezik, és nagyon jó megoldás ezen problémák elkerülésére. A Thermaltake megoldása egészen 100 kg súlyig terhelhető, bár ember nincs, aki egy ilyen cipelni is szeretne. Kényelmesen elfér benne a ház, a billentyűzet, az egér, és a fejhallgató is, de még olyan apróbb eszközök is, mint az átalakítók, vagy a tartalék elemek.

Méreteit tekintve 600mm x 300mm x 600mm, ami bőven elég arra, hogy a kicsit combosabb házakat is bele tudjuk pakolni, egy 300mm x 30mm x 600mm-es zseb pedig a klaviatúra elhelyezését szolgálja. A poliészter anyagnak köszönhetően pedig attól sem kell félnünk, hogy elázik, vagy porolódik. A borítás megvédi a víztől, így akár zuhogó esőben is haladhatunk célunk felé a szabad ég alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.