Hirdetés

ThinkPad X1, a Lenovo ultravékony notebookja



|

A RapidCharge technológiának hála az akkumulátort 30 perc alatt 80 százalékra tölthetjük.

Hirdetés

A Lenovo legújabb notebookja a ThinkPad X1 névre hallgat, és az ultravékony kategóriában indul. A noteszgép meglehetősen strapabírónak készült, háza magnéziummal van megerősítve, a 13,3 hüvelykes LED-es háttérvilágítású kijelzőt pedig egy úgynevezett "Gorilla Glass" védi. A billentyűzet emellett vízelvezetéssel is rendelkezik.

 

A legvékonyabb pontján 17 milliméteres gép (a legvastagabb részén 21,5 milliméteres) Windows 7-et futtat, benne pedig valamilyen másodikgenerációs Intel Core processzort, illetve maximum 8 GB memóriát találunk, konfigurációtól függően. Emellé az Intel HD integrált grafikus megoldása és egy Intel SSD társul, továbbá 720p-s webkamera, univerzális kártyaolvsó, Wi-Fi- (802.11 b/g/n) és Bluetooth-modul, illetve Dolby Home Theather v4 technológiával támogatott hangszórók.

 

A készülék akkumulátora egy feltöltéssel 5,5 órát bír. Az új RapidCharge technológiának hála az akku két és félszer gyorsabban tölthető a megszokottnál, emellett 30 perc alatt elérhető a 80 százalékos töltöttségi szint. A ThinkPad X1 indulóára 1399 dollár.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Notebook, netbook vásárlás

Általános kérdések a notebookokról, netbookokról

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.