Hirdetés

Thunderboltos alaplap az MSI műhelyéből



|

Időtálló komponensek kerültek a Z77-es megoldásba.

Hirdetés

Tegnap délután a tajvani gyártó hivatalosan is bemutatta az Intel Z77-es lapkakészletére épülő legkomolyabb alaplapját, sajnos a Military Class III minősítésű komponensekből álló Z77A-GD80 piacra kerülésének pontos ideje, és a várható ára még nem ismert.


Az eszköz legnagyobb érdekességét egyértelműen az Apple által híressé tett Thunderbolt csatolófelülete adja, az USB-hez hasonlóan „multifunkciós” port akár 10 Gbps (1280 MB/s) átviteli sebességet is képes biztosítani. Megemlítendő, hogy a második és harmadik generációs Intel Core i3/i5/i7, továbbá LGA1155-ös Celeron / Pentium processzorokat fogadni képes alaplapba a megbízható működés érdekében 22 fázisú feszültségszabályozó modul került, ezen felül a túlhajtók örömére támogatja az MSI OC Genie II-t is.


A kétutas NVIDIA SLI-t mellett a háromutas AMD CrossFire-t is támogató Z77A-GD80 négy darab akár 2667 megahertzes DDR3 memóriamodult képes fogadni, az alaplapba illeszthető RAM maximális mennyisége 64 GB.


MSI Z77A-GD80 ismert specifikációk:

- Szabvány: ATX
- CPU: második és harmadik generációs Core i3/i5/i7, Pentium, Celeron (LGA1155)
- Lapkakészlet: Intel Z77 Express + Intel Thunderbolt vezérlő
- RAM: 4× DDR3 DIMM, 64 GB összkapacitás, akár 2667 MHz-es órajel
- Portok: D-SUB, HDMI, mini DisplayPort, Thunderbolt, RJ-45, 4× SATA2, 4× SATA3, 6× USB 3.0, 16× USB 2.0
- PCI Express 3.0: 3× x16, 4× x1
- Multi-GPU: Kétutas SLI, háromutas CrossFire
- Hanglapka: THX TruStudio Pro 7.1

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.