Hirdetés

Tim Cook lelőtte a MacBook-iPad hibridet



|

Az Apple szerint a hibrid kategória továbbra sem a jövő.

Hirdetés

Tim Cook nemrég arról beszélt, hogy a Surface Book annyira szeretett volna táblagép és laptop is lenni, hogy végül egyik sem tudott. Ezt megelőzően Phil Schiller mondta azt, hogy a hibrid gépek piaca soha nem lesz jelentős. 

Hirdetés

Az Apple-ről rég tudjuk, hogy nem kedveli a hibrid gépeket. Írországban Tim Cook most azt is elárulta, hogy ki van zárva, hogy az Apple MacBook-iPad hibridet dobna a piacra. 

Az almás cég ügyvezetője szerint ha megpróbálnák összeházasítani a két terméket, a végeredménnyel sem a macbookos, sem az ipades felhasználók nem lennének elégedettek. 

Cook leszögezte azt is, hogy amikor legutóbb azt mondta, az iPad Pro a jövő, és a PC többé szükségtelen, akkor nem a Macekre gondolt. A Mac és a PC nem ugyanaz, hangsúlyozta azzal együtt, hogy a Macnek és az iPadnek nagy jövője van. 

Az Apple jelen pillanatban úgy érzi, az emberek nem igazán akarnak almás hibridet, éppen ezért inkább a világ legjobb táblagépét és a világ legjobb Mac gépét akarják újra és újra megalkotni, kompromisszumok nélkül. 

Steve Jobs anno a nagy kijelzőt és a ceruzát is ellenezte, de az iPhone 6 Plus és az Apple Pencil után elképzelhető, hogy egyszer Tim Cook utódja hibrid gépeket mutat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.