Hirdetés

Tim Cook szerint a Chromebookok csak tesztgépek



|

Az Apple ügyvezetője szerint ők inkább egész termékeket tesznek az asztalra.

Hirdetés

A Google Chromebookjai Amerikában komoly csatát vívnak az Apple és a Microsoft termékeivel, és jelen pillanatban nyerésre állnak az oktatási szektorban. Az elemzők szerint az amerikai iskolákban naponta aktiválnak 30 000 Chromebookot. Tim Cookot mégsem nyűgözték le ezek az eszközök. 

Hirdetés

Az Apple ügyvezetője egy, a BuzzFeed Newsnak adott interjúban azt mondta a Google laptopjaira, hogy azok igazából "tesztgépek". 

Az almás cég az oktatás kapcsán nagyon sokat fektetett a kódolás órája projektbe, amelynek a lényege, hogy az iskoláskorú gyerekekkel megszerettesse a programozást és a számítógépes tevékenységeket. 

Tim Cook azt mondta, hogy ők abban érdekeltek, hogy segítsenek a diákoknak tanulni, a tanároknak pedig tanítani. Éppen ezért olyan termékeket gyártanak, amelyek teljes megoldást jelentenek az emberek számára, és amelyekkel a gyerekek megtanulhatnak alkotni egy új szinten. 

Fotók: BuzzFeed

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.