Hirdetés

Tintatartállyal hódítana az Epson



|

Oldalanként 1 forint körüli üzemeltetési költség elérése a cél.

Hirdetés

Az Epson hazai kirendeltsége ma bejelentette, hogy a vállalat a megszokott patronosak helyett a jövőben hazánkban is a beépített tintatartállyal ellátott nyomtatók értékesítésére kíván fókuszálni. Az elsősorban otthoni és kisvállalati felhasználásra szánt új printerekkel jelentős mértékben csökkenthető a nyomtatási költség, hiszen extra chipekkel ellátott, tipikusan erősen korlátozott kapacitású patronok helyett csak tintát kell venni.


Az új stratégia bejelentésének örömére a gyártó tintatartályos nyomtatók egész hadával rukkolt elő: a monokróm WorkForce M100 / M105 / M200 eszközök esetén 0,7 forintos oldalankénti használati költséget ígér a vállalat, sajnos a színes L110 / L210 / L300 / L355 / L550 esetén már nem tippelgetett az Epson.


A vállalat új nyomtatóihoz természetesen tintapalackokat is csomagol, az eszközök többsége már kereskedelmi forgalomba került.

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.