Hirdetés

TIPA díjas Canon fotótermékek



|

2007 legjobb digitális tükörreflexese a Canon EOS-1D Mark III.

Hirdetés

A EOS-1D Mark III bizonyult a TIPA zsűri szemében a legjobb digitális tükörreflexes fényképezőgépnek az európai piacon 2007-ben, amit kimagasló teljesítményének köszönhet. Másodpercenként 10 darab 10 millió képpontos fotót képes exponálni a profi készülék, akár folyamatos üzemben. Képfeldolgozó rendszere 14 bites, ami finomabb színrészleteket biztosít. Autofókusz rendszere 19 ponton mér élességet, állandó élőkép megjelenítés funkcióval rendelkezik és még szenzor tisztító is helyet kapott benne – ezek is sokat nyomtak a latban.

 

 

 

eos-1fmark3.jpg

 

A Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM bizonyult idén a legjobb professzionális objektívnek az európai piacon. Az EF 16-35mm f/2.8L II USM a profi fotósok kedvenc ultra-nagylátószögű objektívje lett, mely elődeinél nagyobb felbontóképességet és kontrasztot nyújt. Az időjárásálló optika három aszférikus lencsefajtát is tartalmaz (mart, replikált és öntött üveg). Mindezt kiegészíti a közel kör alakú rekesz, amely a fókuszon kívüli területek képminőségét biztosítja.

 

 

canon_ef16_35.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.