Hirdetés

Titánhűtés ventilátor nélkül



|

A Prolimatech merész húzása egy teljesen passzív hűtőrendszer a GeForce GTX Titanra.

Hirdetés

Mint általában, a GeForce GTX Titan esetében is elmondható, hogy a videokártya megjelenését követően megjelentek az egyedi hűtők, amelyek között persze ott vannak az érdekes, szokatlan darabok is. Ilyen volt például az EK vagy az EVGA vízhűtéses megoldása - a Prolimatech merészebb húzással állt elő az NVIDIA zászlóshajójához.

A gyártó egy olyan hűtőt mutatott be, amely teljes mértékben passzív, sem vízhűtést, sem ventilátort nem alkalmaz. Tulajdonképpen az egész egyetlen nagy hűtőborda, amely a legtöbb felsőkategóriás videokártyával képes megbirkózni, így a GeForce GTX Titannal is. 

Az óriási borda alumínium lamellák sokaságából áll, amelyek alatt hat hőcső és nikkelezett réz blokk húzódik. A különálló bordák a VRM és a memória számára feleslegessé teszik ugyan a ventilátorokat, aki mégis biztosra menne, és légkavarót is szerelne rá, az két 140 millimétereset akaszthat a tetejére. Az MK-26 Black Series ára egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.