Hirdetés

Több internet-nyelven beszélő tűzfal



|

A NETGEAR FVS336G tűzfala az SSL és IPsec privát hálózatokat is támogatja.

Hirdetés

Már kapható a NETGEAR ProSafe Dual WAN Gigabit SSL VPN tűzfal (FVS336G) , amely hálózati biztonságot, távoli elérést és internet hozzáférést hivatott biztosítani kis- és középvállalkozások részére. Különlegessége, hogy egyidejűleg támogat akár 25 IPsec és 10 SSL VPN csatornát, az pedig lehetővé teszi, hogy biztonságos kapcsolatot szolgáltasson mind a kommunkiációhoz, mind a távoli és telecommuter hozzáféréshez anélkül, hogy szükség lenne VPN kliens szoftverre. Mindössze egy biztonsági protokollokat támogató webböngészőre lesz szükségünk.

 

 

netgearfvs336g.jpg

 


A készülék egy beépített 4 portos 10/100/1000 Mbps switch-et is magában foglal a nagy sebességű hálózati csatlakoztathatóság érdekében, SNMP menedzselhető, 2 Gigabit WAN porttal is rendelkezik azért, hogy támogatni tudja a duál szélessávú kapcsolatot a terhelés megosztáshoz vagy a hiba esetén előforduló átkapcsoláshoz. Az, hogy a ProSafe Dual WAN Gigabit SSL VPN tűzfal támogatja az SSL és az IPsec csatornákat is, lehetővé teszi a kliens nélküli távoli elérést egy biztonságos web böngészőn interfészen keresztül. Az IPsec VPN csatornák lehetővé teszik a biztonságos site-to-site VPN csatornáknak, hogy fiókirodákhoz csatlakozzanak zökkenőmentesen.

 


Támogatja a régebbi, kliens alapú távoli elérést is. Számos tűzfal szolgáltatást nyújt, például a DoS (Denial-of-Service) védelmet, az SPI-t (Stateful Packet Inspection), URL kulcsszó szűrést, valamint bejelentkezési, jelentési és valós idejű értesítést.

 

A ProSafe Dual WAN Gigabit SSL VPN tűzfalhoz élettartam garancia jár.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.