Hirdetés

Több mint 100 Kaby Lake-alapú gép jön az idén



|

Újabb információk kerültek elő az Intel következő-generációs lapkáiról.

Hirdetés

A laptopok gyártóihoz már úton vannak az Intel hetedik-generációs Core processzorai, és az ígéretek alapján már az ősszel megjelennek az első erre építő gépek. 

Hirdetés

A nagyobb részleteket még most sem tudjuk a Kaby Lake-ről, azonban a közelgő IFA kiállítás valószínűleg mindent megváltoztat. Rengeteg olyan laptopra, táblagépre és hibridre lehet számítani, ami már az új processzorokra alapoz. 

Vannak persze szivárgások is. A Benchlife.infonak hála például kiderült, hogy az idei év utolsó negyedévében több mint 100 laptopot és hibrid táblagépet várhatunk Kaby Lake processzorral. 

Ezekben 4,5 és 15 watt között terjed majd a chipek fogyasztása, vagyis Core M, Core i3, Core i5 és Core i7 modellekre is számíthatunk. A Core i7-7500U a jelek szerint 12-19 százalékkal múlja felül a Core i7-6500U-t, az órajele 3,1 helyett 3,5 GHz-en alakulhat. 

A NotebookCheck eközben megtudta a specifikációit a Core i3-7100U, a Core i5-7200U és a Core i7-7500U CPU-knak. Ezek mind 15 wattos, kétmagos processzorok, Intel HD 620-as grafikával. Az oldal szerint az Intel 2017 végén hozza a négymagos U szériás chipeket. A négymagos lapkák eddig kizárólag a H szériában bukkantak fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.