Hirdetés

Több X79-es lappal is készül az MSI



|

A most elrajtolt X79-es platformra az MSI is készült saját termékeivel.

Hirdetés

Több típussal is jelentkezik a gyártó, hogy kiszolgálja a Sandy Bridge-E-ra, vagyis az Intel legújabb high-end platformjára váltókat.

 

 

Az X79A-GD65 csúcskategóriás alaplapként 8 memória slottal rendelkezik, ahová egyenként 16 gigabájtos modulokat pakolhatunk. A Military Class besorolás tekintetében is történt előrelépés, hisz immáron a III. generációját éli meg a technológia. Ez által az eszköz jobban tűri a melegedést, illetve az egyéb megpróbáltatásokat, hisz jóval tartósabb alkatrészekből készül. A PCI-E 3.0 sem hiányzik az eszközről, de ez nem meglepő annak tudatában, hogy már az AMD 9XX szériákra is rápakolta az új revízióval operáló csatolót. Emellett minden szokásosnak mondható MSI technológával felszerelték az X79A-GD65 (8D), X79A-GD65, X79A-GD45 és X79MA-GD45 nevezetű deszkákat; ilyen például a Click Bios II, az OC Genie II, vagy a THX TrueStudioPRO.

 

A GD65(8D) 97 500 Ft., a GD-45 83 500 Ft. lesz, míg az MA-GD45 eddigi információnk szerint nem kerül forgalomba hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.