Hirdetés

Többcsatornás hang beállítása



|

Hirdetés

Mit kellene még beállítanom?A legtöbb mai hangkártya már képes az 5.1-es hangrendszer megszólaltatására. Ennek tesztelésére az illesztőprogramokkal egy külön segítséget is kaphatunk -- ha feltelepítjük a mellékelt, teljes szoftvercsomagot. Hibás eszközmeghajtó, vagy hiányos telepítés esetén előfordulhat, hogy a szoftver nem adja át a beállításait a rendszervezérlésnek, ezért ezt kézzel kell megtennünk.

Lépjünk be a Vezérlőpulton a Hang és audioeszközök ablakba, és a Hangszóró beállításai csoportban kattintsunk a Speciális gombra. A megjelenő panelen, a Hangszóró beállításai listából válasszuk az 5.1 térhatású (Surround Sound) elemet. Az ablak nyugtázása után nem szükséges a rendszer újraindítása, máris kipróbálhatjuk kedvenc filmünket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.