Hirdetés

Többé nem lehet tiltott területre repülni a DJI drónokkal



|

A DJI új rendszerével nem kell félni attól, hogy rossz helyre tévedünk.

Hirdetés

A következő hónaptól nem kell attól tartani, hogy valaki a DJI drónját véletlenül tiltott légtérbe repíti - egyszerűen képtelen lesz rá. 

Hirdetés

A gyártó életbe lépteti a Geospatial Environment Online nevű rendszerét, ami megakadályozza a felhasználókat abban, hogy tiltott légtérbe lépjenek, szálljanak fel vagy landoljanak. A rendszer folyamatosan frissül majd. 

A nemzetbiztonságilag fontos területekhez sehogyan nem férhetnek hozzá a felhasználók, azonban a rendszer többi részét szükség esetén meg lehet kerülni.

Ehhez persze hitelesített, engedélyezett fiók kell a gyártótól. 

A DJI új rendszere abban segít az embereknek, hogy lehetőleg elkerüljék a bajt. Az amerikai FAA minden bizonnyal üdvözli az újítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.