Hirdetés

Többfiókos bejelentkezés a Gmailben



|

Eddig, ha több fiókot tartottál fenn - például egyet munkára, egyet privát célra -, nem léphettél be mindkettőbe egyszerre, csak ha két különböző böngészőben nyitottad meg őket.

Hirdetés

Ellenkező esetben, ha ugyanolyan böngészőben nyitottál új lapot vagy ablakot, és megpróbáltál bejelentkezni a másik postaládába, az előzőleg megnyitottból azonnal kiléptetett a Gmail. Ez sokszor rendkívül bosszantó tudott lenni, különösen, ha valaki kizárólag egyféle bögészőt szeret használni, és nem akar teszemazt a Mozilla mellé csak emiatt egy Chrome-ot felpakolni.

Most már megoldódott ez a probléma, néhány hete ugyanis elég, ha csak elvégzel pár módosítást a beállítások közt, és máris nyithatod a másik postaládát is, ugyanabban a böngészőben. Hátránya, hogy nem az összes funció használható a másodlagosan használt fiókodban, csak a levelező, az olvasó, a naptár, a kód és az oldalak, a többi (például a dokumentumok) az mind az elsődleges fiókban használt alapértelmezett lesz, de már ez is jelentős előrelépés a korábbi állapotokhoz képest.

Na és hogy hogyan: kövesd végig a következő három képen, súgok.

1. Beállítások: Fiókok és importálás fül, tekerj legalulra, Fiókbeállítások módosítása, a Google fiók bellításai. Klatty.



2. A Személyes beállítások oldalon vagy. A fényképes résznél, jobboldalt megtalálod, hogy Többfiókos bejeletkezés. Alaphelyzteben kikapcsolt állapotban van, most ott a gomb, hogy Szerkesztés. Klatty.



3. Sárgán kiemelt háttérrel figyelmeztet a Gmail, hogy haladó felhasználói részen vagy, és kéri, olvasd el a figyelmeztetéseket, és a jelelőnégyzet bepipálásával jelezd, megértetted azokat (hogy ugye nem az össze funkció fog így működni). Bepöttyözöd, hogy  Bekapcsolva: több Google Fiókot is használhat ugyanabban a böngészőben, bepipálod a négy kis négyzeted, és rányomsz a Mentés gombra. Ugyanitt bármikor kikapcsolhatod ezt a funkciót.



Készen vagy, kezdheted a többszörös fiókhasználatot. Ugye nem is volt nehéz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.