Hirdetés

Többfunkciós notebook hűtés a Cooler Master-től



|

Aki igazán notebook barát, az nem bízza a gyári ventilátorokra, és hűtőbordákra a dolgot.

Hirdetés

A Cooler Master hasznos dolgokkal tud előállni, most éppen a NotePal U névre hallgató, kombinált funkciókkal ellátott hűtőfelületet mutatta be. Az alumíniumból készült platni öt különböző magasságra állítható be, ergonómiailag optimalizálva a billentyűzetpüfölő feladatokra, főleg akkor, ha nem rendelkezünk kiegészítő klaviatúrával.

Akinek már fájt a kézfeje a folyamatos gépeléstől, az biztosan értékelni fogja ezt a funkciót, csakúgy, mint a két darab 100 milliméter átmérőjű, állítható fordulatszámú ventilátort, mely a laptopunknak fog hűvös légáramlatot biztosítani. A pad mérete 7 és 17 hüvelyk közötti laptopokhoz megfelelő, melyek a csúszásmentes felületet biztosító, mozgatható gumialátéteknek köszönhetően a legmeredekebb állásban is stabilan csücsülnek a helyükön. A NotePal U mindezek mellett három portos USB hub-ként is működik, így tehát nem vitás, hogy hasznos kiegészítője lehet az üzemi környezetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.