Hirdetés

Többfunkciós rackek a Scythe-tól



|

A Kama Rack 3.5 és a Kama Rack 5 2,5 hüvelykes SATA meghajtókat kezel, illetve extra portokat is kínál.

Hirdetés

A Scythe Europe bemutatta két legújabb rackjét, amelyek 2,5 hüvelykes SATA meghajtókat képesek kezelni, ezen felül pedig extra portokat is kínálnak. A Kama Rack 3.5 és a Kama Rack 5 a plusz kimeneteken kívül beépített kártyaolvasót is tartalmaz.

 

A Kama Rack 3.5 egy 3,5 hüvelykes helyre szerelhető be, egy darab 2,5 hüvelykes meghajtót támogat 9,5 milliméteres vastagságig. Rendelkezik egy USB 2.0-ás és egy eSATA porttal, illetve SD/MS/MMC/microSD/M2-kártyahelyekkel. Az eszköz nettó ára 15 euró.

 

A Kama Rack 5 a kisebbik testvéréhez képest eggyel több USB porttal bír, illetve CF memóriakártyákat is képes kezelni. Nevéből adódóan 5 hüvelykes helyre építhető be, és természetesen két meghajtót támogat. Nettó ára 19,5 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.