Hirdetés

Többmonitoros KFA2 GeForce GTX 580



|

A KFA2 GTX 580 MDT X4 EX OC kifejezetten az ilyen rendszerekhez készült.

Hirdetés

Az NVIDIA egyik nagy hátránya az AMD-vel szemben, hogy nem tud olyan technológiát kínálni, mint az Eyefinity. Azonban számos gyártó ad ki olyan videokártyát, amely mégis képes a többmonitoros rendszereket egymaga kezelni. Ilyen a KFA2 GTX 580 MDT X4 EX OC is.

 

Az új vezérlő az NVIDIA zászlóshajójára épült, a GPU órajele 800 MHz. Az 1538 MB GDDR5-ös VRAM 3800 MHz-en üzemel, 384 bites memóriabusszal.

 

A KFA2 GTX 580 MDT X4 EX OC három mini-HDMI porttal és egy DisplayPort csatolóval rendelkezik. Egyszerre négy monitort képes kezelni, egybefüggő felületet azonban csak három kijelzőn tud létrehozni, 5760 x 1080-as felbontással. Sajnos a kártya ára ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.