Hirdetés

Töltő a javából



|

Etesd egyszerre a kütyüidet!

Hirdetés

Praktikum mindenek előtt! Ha tele vagy i-ketyerékkel, az a legjobb, ha legalább a töltésük nem vesz el sok helyet az életedből. Az iHome iB969 kódnevű töltőállomása igazán a helytakarékosság jegyében készült: rápakolhatod az iPadet, szinkronizálhatod a zenelejátszódat az iTunes-sal, fogadja és tölti az iPodot, az iPhone-t. Az iPaden kívül USB porton keresztül tudja etetni a blackberryket, és a legtöbb e-könyvolvasót is, mint például a Sony Reader, az Amazon Kindle, valamint a Barnes & Noble Nook.

 

 

 

 

Sajnos vásárlási információk és árak még nincsenek kint a gyártó honlapján, de talán érdemes időről időre ellátogatni az oldalra. Hátha.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.