Hirdetés

Töltse le tőlünk a legújabb ATI Catalyst eszközillesztőt!



|

Teljesítménybeli fejlesztéseket és a Catalyst Control Centert érintő javításokat tartalmaz a júniusi Catalyst meghajtócsomag.

Hirdetés

A 9.6-os verziószámú meghajtócsomag kizárólag a DirectX 10 vagy annál újabb Radeon grafikus kártyákat támogatja, a 8.62-es eszközillesztő tehát csak a HD 2000, 3000 és 4000 sorozatú vezérlőkre telepíthető fel. Az előző, 9.5-ös kiadáshoz képest természetesen újabb teljesítménybeli előrelépéseket sikerült tennie az AMD fejlesztőcsapatának, tovább régóta ismert, de ezidáig ki nem javított Control Center hibák is javításra kerültek.

 

catalyst_96.png
 


Változások a májusi meghajtóhoz képest:

  • Company of Heroes: a HD 4600-os kártyáknál 25 százalékkal, míg a HD 4800-as vezérlőknél 10 százalékkal nagyobb sebesség
  • Crysis Warhead: akár 11 százaléknyi teljesítménybeli növekmény kétkártyás Crossfire rendszerek használata esetén
  • Crysis:  akár 13 százaléknyi teljesítménybeli növekmény kétkártyás Crossfire rendszerek használata esetén
  • World in Conflict: akár 30 százalékkal nagyobb teljesítmény a korábban CPU-limites magas minőségű beállítások és HD 4800-as kártyák használata mellett


A Catalyst Control Centert érintő összes hibajavítás közül kiemelnénk a Vista operációs rendszerekre jellemző órajelváltásos hibát, mely elsősorban a Crossfire rendszereknél jelentkezett. A 9.6-os Catalyst feltelepítése után remélhetőleg a felhasználóknak már nem kell egy valamilyen 3D-s alkalmazás elindításával majd bezárásával kezdeniük a napot ahhoz, hogy a második grafikus egység órajelei a minimális, energiatakarékos szintre álljanak be. A többi javítás a gyártó weboldalán megtalálható kiadási jegyzékben olvasható.


A Catalyst 9.6 meghajtócsomag letöltéséhez kattintson az alábbi linkekre:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.