Hirdetés

Toshiba D-BW500 VHS-Blu-ray kombó



|

Átjátszóként és felvevőként is használható a készülék.

Hirdetés

Melyik háztartásban ne találnánk a polcokon, fiókokban de legalább a pincében családi felvételeket vagy máshol be nem szerezhető film specialitásokat? A Toshiba hidat ver a nyolcvanas-kilencvenes években tobzódó VHS technológia és a legmodernebb házimozi rendszerek között, D-BW500 asztali lejátszója fogadja a régi kazettákat és a legújabb Blu-ray albumokat is.

860 dollárt kérnek a Japánban hamarosan forgalomba kerülő kütyüért, ami nem csak egy kombinált lejátszó. Az alapfunkciók mellett lehetőséget ad felvételre is, átjátszhatjuk a VHS kazettákat DVD-re vagy írható Blu-ray médiára, illetve a beépített 320 GB-os merevlemezre. A dupla digitális tévétuner is szolgálhat felvételek forrásául és lejátszhatók az SDHC kártyaolvasóról vagy USB meghajtóról JPEG képek és AVCHD videofelvételek.

 

vhs
vhs

A készülék egyértelmű előnye, hogy egyetlen rekeszben kínál megoldást a régi felvételek lejátszására és archiválására is, ami kiterjedt VHS gyűjteménnyel rendelkezők számára igen hasznos tulajdonság. Sok helyen már száműzték a jobb napokat látott VHS felvevőket a DVD rekorderek érkezésekor, de egy ilyen kombinált készülék újra távirányító-közelbe hozná a mára nosztalgikussá lett kazetták lejátszásának lehetőségét. Sajnos, ahogy annyi más videós érdekesség is végleg Japán határain belül maradt, úgy várhatóan a D-BW500 sem jut ki kereskedelmileg a szigetországból, vagy legalábbis nem mostanában.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.