Hirdetés

Toshiba HD DVD-újraíró noteszgépekbe



|

Bemutatták az első noteszgépbe szerelhető HD DVD-újraírót.

Hirdetés

 

A Toshiba SD-L912A kódnévre keresztelt optikai meghajtó a világ első olyan HD DVD-újraírója, amely méreténél fogva ideálisan építhető hordozható gépekbe, hiszen az eszköz vastagsága mindössze 12,7 milliméter. Az újraíró bármilyen DVD-re, vagy CD-re képes adatot rögzíteni, tud HD DVD-t írni, és értelemszerűen újraírni azt.

 

toshibasdl912a.jpg

 

Sajnálatos módon azonban az új generációs médiára csak egyszeres olvasási és írási sebességről van szó, így egy többmenetes, 30 gigabájt kapacitású lemezt 2 órába telik teleírni adatokkal. Az író gyártása korlátozott számban idén júliusban kezdődik, a tényleges piacra termelés pedig csak azt követő hónapokban kezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.