Hirdetés

Toshiba Portege R830-113 teszt: lehet vele utazni is?



|

Hogyan működik egy felső-kategóriás laptop utazás közben? A Toshiba Portégé noteszgépcsaládjának egyik tagját próbára tettük, mennyire képes kiszolgálni a munkavégzés igényeit, távol a hazai környezettől.

Hirdetés

 

Érdemes alaposan átgondolni, mit is visz magával az ember utazásra, ám egyvalami biztosan nem maradhat otthon: a laptop. Ebből sem mindegy azonban, milyen modellt rakunk be a (szigorúan a kézi) poggyászba, hiszen például fapados légitársaságnál általában maximum 10 kilogram az engedélyezett ingyen.

Ha ezen a téren nem köthető kompromisszum, vagyis nem elég egy tablet vagy egy netbook, a mostanában születő ultrabook kategória gépei viszont túl drágák, akkor érdemes olyan modellt választani, ami nem túl méretes, a tömege sem viszi el a rendelkezésre álló korlát negyedét, mégis, minden olyan képességgel rendelkezik, ami a külföldről való munkavégzéshez kellhet. A Toshiba Portégé családjára esett választásunk, egészen pontosan ebből is az R830-113-as modellt kaptuk kölcsön tesztelésre a hazai képviselettől. Ha kíváncsi vagy a részletes bemutatóra, és a gyakorlati tesztelés eredményeire, akkor ide kattintva mindent megtalálsz.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.