Hirdetés

Toshiba Qosmio G40



|

A noteszgép akár egy asztali PC-t is könnyedén helyettesít.

Hirdetés

 

A Toshiba Qosmio szériájának legújabb tagja, a G40 akár egy asztali PC-t is képes helyettesíteni: a noteszgép figyelemreméltó felszereltséggel rendelkezik. Bár a gyártó hivatalosan még nem mutatta be a G40 specifikációit, több internetes forrás is közölte azokat.

 

A 2 gigahertzes Core 2 Duo processzor mellé 2 gigabájt RAM társul, míg a képi megjelenítést egy NVIDIA GeForce 8600GM GT segíti, 512 MB memóriával. A két darab 200 gigabájtos merevlemez mellett 1.3-as HDMI-csatlakozó is helyet kapott a gépen, és hasznos újdonság a HD-DVD-író is.

 

toshiba_qosmio_g40_k.jpg

 

A 17 inch méretű szélesképernyő maximálisan 1920 x 1200-as felbontásra képes. A jelenlegi információk szerint a G40 június elején kerül majd a piacra Európában, megközelítőleg 3000 eurós áron (740.000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.