Hirdetés

Toshiba: SFF HDD 3,5 hüvelykes keretben



|

A Toshiba új 2,5 hüvelykes merevlemeze egy 3,5 hüvelykes házban kapott helyet, így könnyebben használható az adatközpontokban.

Hirdetés

Az üzleti és vállalati szektorban működtetett adatközpontok nagy mennyiségű tárhellyel szolgálnak, és ezeknél jelentős pénz és energia takarítható meg, ha 2,5 hüvelykes merevlemezeket választunk hozzájuk, 3,5 hüvelykesek helyett. Az egyetlen probléma, hogy a meglévő hardverek nem biztos, hogy támogatják is a kisebb meghajtókat.

 

A Toshiba új SFF HDD-családja az MBF2xxLRC, amely értelemszerűen az üzleti szegmenst célozza meg. A 300, 450 és 600 gigabájtos merevlemezek 2,5 hüvelykesek, azonban egy 3,5 hüvelykes házba építették őket, lehetővé téve, hogy a meglévő szerverekbe, gépekbe is beépíthetőek maradjanak többletkiadás nélkül.

 

A Toshiba állítása szerint az új HDD akár 70% energiát is képes megspórolni a 3,5 hüvelykes társaihoz képest. A 10025 RPM-en dolgozó merevlemez 6 Gb/másodperces interfészen kommunikál, 216 MB/másodperces átvitelre képes, és 16 MB-os buffere van. Az OEM-partnereknek már júliusban szállítja a Toshiba.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.