Hirdetés

Touch ID-képes lesz az új MacBook Pro



|

Az új MacBook Pro bekapcsológombjára helyezhetik az ujjlenyomat-olvasó szenzort.

Hirdetés

Rég nem frissült a MacBook Pro, de a jelek szerint már nem kell sokat várni az új modellre. 

Hirdetés

A következő generáció nem csak egy OLED-es érintősávot kap majd a testre szabható funkciógombokhoz, de úgy néz ki, hogy az első Mac lesz, amire Touch ID-s szenzor kerül. Az ujjlenyomat-olvasót ráadásul a bekapcsológombba építik

A megbízható Ming-Chi Kuo már májusban egy merőben új MacBook Pro laptopról beszélt, és a mostani pletykák megerősítik a korábbi állításokat, vagyis az OLED-es érintősávot a billentyűzet fölött és a Touch ID-t. 

A Touch ID okos elhelyezésének hála egyszerre lehet majd bekapcsolni a gépet, illetve hitelesíteni a felhasználót - akárcsak egy iPhone-nál a home gombbal. 

Az Apple várhatóan az idei negyedik negyedévben mutatja be az új MacBook Prót, minden bizonnyal USB-C-vel és a legújabb Intel processzorokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.