Hirdetés

Touchpad is került a Logitech billentyűzetébe



|

A nappaliba szánja háttérvilágításos termékét a gyártó.

Hirdetés

Ma délelőtt a főként számítógépes perifériáról híres Logitech bejelentette a szép nevű „Illuminated Living-Room Keyboard K830” billentyűzetét, amelyet elsősorban a számítógépüket a tévéjükhöz csatlakoztatóknak ajánl. A Windows 7 és Windows 8 rendszerekkel kompatibilis termék vezeték nélkül kapcsolódik a számítógéphez (max. 10 méter a hatótávolság), a beépített fényérzékelőjének köszönhetően pedig képes automatikusan állítani a billentyűk háttérvilágításának intenzitását.
 

Hirdetés


Az egyetlen töltéssel 10 napig működőképes K830 igazi érdekességét az integrált touchpadje jelenti, hiszen az egység képes teljes mértékben kiváltani az egeret, így azoknak is érdemes lehet elgondolkodniuk a beszerzésén, akiknek nagyon kis hely áll a rendelkezésükre az íróasztalukon. Viszont rossz hír, hogy a klaviatúrán nincsenek dedikált multimédiás gombok, a funkcionalitásaik billentyűkombinációkkal érhetőek el.
 


A 2 év korlátozott garanciával érkező billentyűzet nem olcsó mulatság, a gyártó hazai weboldalán 31 990 forintért lehet megvásárolni, ráadásul magyar kiosztással rendelkező verzió egyelőre nincs belőle.


(Forrás: Logitech, TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.