Hirdetés

Tovább bővül az Apple TV kínálata



|

Számos új funkcióval bővül az iTunes, a filmrajongók imádni fogják.

Hirdetés

Megjelent az iTunes 11.3-as verziója, amely a kevésbé ismert iTunes Extras szolgáltatásait alakítja át, elsősorban a digitális filmek terén. Az új változatban számos extrát érünk majd el a megvásárolt filmekhez, 

Hirdetés

A funkciót az Apple TV-re megvásárolt filmek esetén is elérjük. Olyan tartalmakkal találkozunk majd a jövőben, mint a kimaradt jelenetek, koncepciós rajzok, feldolgozatlan jelenetek vagy hivatalos galériák. Emellett végre implementálták a jelenetválasztó funkciót is, így azonnal a kedvenc részünkhöz ugorhatunk.

Az Apple azt is elárulta, hogy a filmekhez tartozó extra galériákat és jeleneteket folyamatosan bővítik majd, így ha valamit csak később hoz nyilvánosságra a stúdió, akkor sem maradunk le róla. Az Apple TV bővítésével az iOS maradt az egyetlen platform, ahol nem élhetünk az iTunes Extras nyújtotta kényelmi funkciókkal, de a vállalat szerint még ősszel megérkezhet az iOS 8, amelybe minden bizonnyal ezek is bekerülnek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.