Hirdetés

Tovább csökkenhet az Xbox One ára



|

A Microsoft legújabb konzolja így olcsóbb lesz, mint a legnagyobb konkurens PS4.

Hirdetés

Bár a konzolháborút hatalmas hátrányból kezdte a Microsoft, az Xbox One egész elfogadhatóan tartja magát, és bár még egyszer sem tudott jobb eladásokat produkálni mint a PS4, stabilan hozza a bevételeket. A Kinect elhagyásával kapott olcsóbb konzol még több ember figyelmét felkeltette, most pedig jöhet a legújabb árcímke, amely meghozhatja a régen várt áttörést.

Hirdetés

 Már csak néhány nap van hátra a kölni gamescomig, ahol a Microsoft újabb bejelentésre szánhatja el magát. Az Xbox One ára eredetileg 100 dollárral járt a PS4 fölött, a Kinect elhagyásával most ugyan abban a kategóriában versenyeznek, az újabb csökkentés pedig az Xbox malmára hajthatná a vizet. A pletyka onnan indult, hogy a spanyol Xbox One oldal mobilos változatában mindössze 350 eurót kérnek a konzol kinect nélküli változatáért a korábbi 400 euró helyett.

Bár egyelőre ez az egyetlen oldal, ahol fellelhető az új ár, könnyen elképzelhető, hogy Európa-szerte, vagy akár globálisan is csökkenhet az Xbox One bolti ára. A jelenlegi árra is alig néhány hónapja jutottak el, így kicsit talán korainak tűnik a további csökkentés, de mivel így sem sikerült a PS4 fölé kerülni, talán a Microsoftnál elérkezettnek látták az időt, hogy radikális lépésekre szánják el magukat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.