Hirdetés

Tovább él a P-ATA csatolófelület!



|

Az idehaza leginkább memóriamoduljairól és SSD meghajtóiról ismert Buffalo nem hagyja békében nyugodni a régi párhuzamos ATA (P-ATA) csatolófelületet.

Hirdetés

A gyártó úgy gondolja, hogy a P-ATA csatolófelület még nincs halálra ítélve, ezért az áprilisban 32-, 64- és 128 gigabájtos tárkapacitással megjelent Buffalo SHD-NHPU2 SSD meghajtócsaládot egy újabb taggal bővíti. Az USB csatlakozóval is ellátott MLC NAND Flash technológiára épülő új jövevény tárkapacitása 256 gigabájt lesz, az állományműveletek gyorsabb végrehajtásának érdekében pedig 64 megabájt gyorsítótár áll rendelkezésre.

 

 


 


A Buffalo elsősorban a régebbi notebookok tulajdonosainak ajánlja P-ATA csatolófelületű SSD-it, ám kérdéses, hogy a mindössze 101MB/mp átviteli sebességre képes, de horribilis áron ($1220 - amiért már viszonylag erős hordozható gépet is lehet kapni) kínált meghajtó mennyire lesz kapós a felhasználók körében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.