Hirdetés

Tovább esnek a DDR3-as memóriák árai



|

Jó beruházás lehet megduplázni a PC-ben található memória mennyiségét.

Hirdetés

A PC-s felhasználók számára egyre jobb lehetőség kínálkozik arra, hogy megduplázzák a gépükben található memória mennyiségét. Ez a hardverelem újfent olcsóbb lett: a folyamatos lejtmenetben lévő árcédulák a közeljövőben biztosan nem indulnak hízásnak.

 

Világszinten a PC-eladások 2,5 százalékkal csökkentek, ez pedig a DRAM-ok árára is kihatott: egy 4 gigabájtos DDR3-as modul ára 18 dollár, ami 4 százalékos csökkentést jelent egyetlen hónap alatt, de ettől akár olcsóbban is elcsíphető egy ilyen modul.

 

Egy 2 gigabájtos DDR2-es modul ára csak 2,4 százalékkal esett, azonban a 10,25 dollár vételárból már nehéz további engedményeket adni. Egyes gyártók újrapozicionálnák magukat a piacon, erre pedig talán a mobil-DRAM-ok szektorában lehet jó lehetőségük. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.