Hirdetés

Tovább tolja a PS3-at a Sony



|

Jó hardverhez szoftver is kell.

Hirdetés

A PS3 ugyan a vártnál valamivel jobban szerepel, mégsem lett igazi sláger. Most a Sony is rájött, hogy valamit tenni kell, és megpróbál kedvezőbb színben feltűnni a fejlesztők előtt: erősen leszállították a PlayStation fejlesztői készlet árát. Japánban 950 000 jen, Amerikában 10 250 dollár, Európában pedig 7500 euró ellenében kapható a készlet, ez az eredeti árnak körülbelül a fele.

 

 

ps3.jpg

 

 

Nem csak az árból engedett a cég, a fejlesztői csomaghoz hozzácsapták az SN programozói eszközök támogatását is, amely a remények szerint tovább könnyíti a programozók munkáját. Rá is fér a fejlesztői készletre a szépségápolás: a PS3-ról elterjedt, hogy igen nehéz programozni, a többplatformos játékok pedig lassabban futnak a Sony konzolján.

 

Egy újabb lépés a Sonytól, hogy behozzák a Wii-t - amelynek nagy előnye, hogy már 1700 dollár körüli összegért meg lehet kapni fejlesztői csomagját a Nintendótól. Ha sikerül megfelelő tartalmat előállítani, még van esélye a konzolnak, hogy feltámadjon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.