Hirdetés

Tovább turbósodik a Centrino



|

Továbbfejlesztett Turbo memória támogatás kerül a Centrino2-be.

Hirdetés

Az új Montevina néven futó fejlesztés, melyet nemsokára mindenki Centrino2 néven ismer majd, jóval fejlettebb memóriatámogatást kap mint elődje a Santa Rosa. Utóbbi a jelenlegi Centrino családot jelenti, amely 512 megabájt, vagy maximálisan egy gigabájt turbo memória támogatással rendelkezik, míg az új fejlesztés az ígéretek szerint elboldogul két gigabájttal indulásként, és az év későbbi szakaszában kezelni fog akár négy gigabájtot is.

0515centrino2.jpg

Ez a bővülés a leginkább Windows Vista alatt használható két szolgáltatás, a Ready Drive és a Ready Boost sebességében játszik fontos szerepet. Használhatósága meglehetősen vitatott, hiszen a tesztekből kiderült adatok szerint az olyan számítógépeknél melyek csak egy gigabájt fizikai memóriával rendelkeznek, a teljesítménynövekedés számottevő, azonban ha már rendelkezünk két gigabájt valós memóriával, szinte elenyésző lesz a változás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.