Hirdetés

Továbbra is virágzik a DDR3-mas RAM-ok piaca



|

2013-ban az értékesített modulok 94 százaléka DDR3-mas lesz az előrejelzések szerint.

Hirdetés

Az iSuppli legújabb elemzései szerint a DDR3-mas memóriák napjai meg vannak számlálva. Azonban a vég még messze van, az effajta modulok piaca pedig jelenleg virágzik. Az idei évben a teljes piacon 85-90 százalékban a DDR3-mas memóriák domináltak.

 

A következő években ez a szám tovább nő majd, 2012-ben 92 százalékra, 2013-ban pedig 94 százalékra. Ami a DDR2-t illeti, idén 9 százalékos részesedést tesz ki, ami tavaly még 29 százalék volt. A DDR4 hódító útja csupán 2014-ben kezdődhet meg.

 

2015-ben várhatóan 1,1 milliárd DRAM modult értékesítenek majd, amelynek 42 százaléka DDR3-mas lesz, 56 százaléka pedig DDR4-es. Annyi jelenleg bizonyos, hogy a meghatározó szerep a DDR3-mas moduloknak jut - az, hogy az elemzők jóslatai és számadatai mennyire pontosak, a következő években kiderül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.