Hirdetés

TrakAxPC 2.0



|

A nagy, fizetős programok képességeivel vetekedik ez az ingyenes audio-videó szerkesztő- és keverőprogram.

Hirdetés

Zeneszerkesztéshez és keveréshez léteznek professzionális alkalmazások, valamint hobbistáknak szánt olcsóbb szoftverek is. Ahhoz azonban, hogy megismerkedjünk az ilyen jellegű programokkal, nem kell pénzt kiadnunk, elég, ha kipróbáljuk a furcsa nevű, ingyenes TrakAXPC-t.

 

trakax_.png

 

A program hang- és videosávok keverésére egyaránt használható, és a zenét hangmintákból, a mozgóképet pedig klipekből állíthatjuk össze egyszerű, „vidd és dobd” módszerrel. Gyakorlatilag végtelen számú hang- és videosávot használhatunk, ezeknek csak a rendelkezésre álló memória mérete szab határt. Gépünket automatikusan végigkeresi a számára használható hang- és videominták után, de természetesen magunk is készíthetünk ilyeneket, akár mikrofon, akár egy webkamera segítségével. Csak zenéket, vagy zenével aláfestett videókat is létrehozhatunk. Emellett a program le tudja menteni egy CD zeneszámait, valamint hang- és képhatásokat is használhatunk. A telepítő felrak jó néhány hangmintát, továbbiakat a szerzők weboldaláról lehet vásárolni.

 

 

Adatok

  • Többsávos zene- és videokeverő
  • Saját hang- és mozgóképminták létrehozása
  • Exportálás .WAV és .WMA formátumokban
  • Vista alatti működés
  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: ingyenes, rengeteg funkció

Hátrány: elsőre áttekinthetetlen felület

Teljesítmény: 80

Szolgáltatás: 90

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.