Hirdetés

Trendi és szellős gépház a Phanteks kínálatában



|

Bruttó 90 euróért jó választás lehet az Enthoo Pro M legújabb variánsa.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben többek közt két számítógépet fogadni képes házzal is előrukkolt Phanteks új változatot jelentett be az Enthoo Pro M házából. Az Acrylic Window Edition a nevéből sejthetően akril oldallappal rendelkezik, a ház teljes belsejébe betekintést engedő megoldás a LED-ekkel játszadozók számára különösen vonzó választás lehet. Az ATX ház eredeti verziója ugyan pozitív fogadtatásban részesült, azonban az oldallapjának kis méretű ablakát kritizálták a tesztelők - probléma megoldva.

Hirdetés


A teljesen áttetsző új oldalfalon túl Phanteks termékének talán legnagyobb vonzerejét továbbra is a nagy belső tér és kiváló szellőzés jelentik. A meghajtókat a ház aljába és tetejébe lehet rögzíteni, az előlap felületének nagyján pedig szellőzőrács található, akár két ventilátorral is megoldható a hideg levegőbe házba áramoltatása.


A három eltávolítható porszűrővel, továbbá ugyanennyi radiátorok számára kialakított rögzítési ponttal ellátott ház hivatalosan 2015. december 25-én kerül piacra, bruttó 90 eurós (olyan 28 ezer forintos) ajánlott fogyasztói áron.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.