Hirdetés

TRENDnet: szupermini, vezeték nélküli, N-nes adapter



|

A gyártó azt állítja, bemutatta a világ legkisebb vezeték nélküli, N-nes USB-s adapterét.

Hirdetés

A gyártó azt állítja, bemutatta a világ legkisebb vezeték nélküli, N-nes USB-s adapterét. Az új termék neve egészen pontosan TEW-648UBM, és mindössze 20 x 15 x 7 milliméteres, emellett 1 gramm nehéz. A méretekkel tehát valóban nincsen probléma az adapter esetében.

 

Az USB 2.0-ás interfészen keresztül működő eszköz kompatibilis a 802.11n szabvánnyal, aminek következtében a 150 megabit per másodperces adatátvitel sem jelent gondot a számára. Egy külső WPS gomb is került az eszközre, a könnyebb csatlakozás érdekében a hozzáférési pontokhoz.

 

Az elsősorban notebook-tulajdonosok számára előnyös kialakítású vezeték nélküli adapterhez három év garanciát ad a TRENDnet. Az eszközt 40 dollárért lehet majd megvásárolni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.