Hirdetés

Trinity-alapú asztali gép a HP-tól



|

A gyártó az elsők között van a Trinity-alapú asztali PC-jével.

Hirdetés

A Hewlett-Packard az utóbbi években nagy támogatója volt az AMD-nek. Most az elsők között van a Trinity-vel kapcsolatban, ugyanis bemutatta a Trinity-alapú asztali gépét, amely Pavilion P7-1269C néven elérhető.

 

A HP korábban már megmutatta a SleekBookkal, hogy az AMD Trinity-jével legyőzhetik az Intel ultrabookjait. Korábban a mobil rendszereikbe is előszeretettel választották az AMD-t az NVIDIA-val szemben, így nem meglepő, hogy a HP nevéhez fűződik az első trinity-s asztali PC.

 

A Pavilion P7-1269C már most megvásárolható, az alapkonfiguráció ára 820 dollár. Számos verzió választható azonban, ha csak az AMD-s alkatrészekből való lehetőséget vesszük alapul, a következő listát kapjuk: AMD APU-5800K A10, A10-5700, 5600K-A8, A8-5500, A6-A4-5300 és 5400K. Az alaplap egy A75-ös lapkakészletre épített MSI MS-7778, a memóriát tekintve pedig 8 gigabájt DDR3-1600-as RAM áll rendelkezésre.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.