Hirdetés

TriXX: videokártya-tuning Sapphire módra



|

Az alkalmazás a kezdők számára lehet segítség tuningügyekben, főként a Radeon HD 6800-as széria esetén.

Hirdetés

A Sapphire Tehnology újra bemutatta az egykoron már létezett TriXX nevű alkalmazását. A szoftver arra szolgál, hogy még a kezdők számára is OC-lehetőségeket adjon, a grafikus kártya tekintetében. A tuningot elsősorban a kevés tapasztalattal rendelkezők használhatják ki a TriXX segítségével.

 

Az AMD Radeon HD 6800-as szériába tartozó kártyákhoz a kezdők számára ideális program képes a grafikus vezérlőt több téren is "megerősíteni": növelhetjük a GPU és a memória órajelét, állíthatunk a GPU feszültségén és a hűtésén is. A TriXX a felhasználó által előre beállított profilok mentésére is lehetőséget ad; emellett képes beépülni windows-os minialkalmazásként az Asztalba is.

 

A TriXX 3.0-ás változatának egyelőre csak béta verziója van. A program erről az oldalról tölthető le, de csak abban az esetben, ha már tagjai vagyunk a Sapphire Select Clubnak. Az SSC-re itt lehet regisztrálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.