Hirdetés

True Spirit CPU-hűtő a Thermalrighttól



|

A tajvani gyártó újdonsága Intel és AMD processzorokkal egyaránt használható.

Hirdetés

A tajvani Thermalright bemutatta legújabb processzorhűtőjét, amelyet True Spirit névre keresztelt. A torony alakú felépítéssel rendelkező eszköz Intel és AMD processzorokkal egyaránt használható, és számos foglalatot támogat.

 

A True Spirit Intel-oldalról az LGA 775/1155/1156/1366-os CPU-kkal működik együtt, míg az AMD esetében az AM2/AM2+/AM3 processzorokra szerelhető rá. A hűtő két fő alkatrészből épül fel: egy 133 x 52 x 160 milliméteres hűtőbordából, amely 48 alumínium lamellával és négy darab 6 milliméteres réz hőcsővel bír; illetve egy 120 milliméteres ventilátorral.

 

A légkavaró 1000 és 1500 RPM között képes dolgozni, ami 19,6 és 37,4 dBA közötti zajszintet jelent. A Thermalright újdonsága szeptember közepén kerül a boltokba, ajánlott végfelhasználói ára pedig 28,90 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.