Hirdetés

Trust GXT 35 egér teszt



|

Ha akarom rádiós, ha akarom, nem, mindenesetre igen jól beállítható és pontos a Trust fél-gamer optikai (lézeres) egere.

Hirdetés

Igen látványosra sikerült a Trust játékosoknak (is) szánt egere, és nem csak (jobb)kézbeillő formája és alapos kiképzése miatt. A gumírozott hatású, csúszásmentes burkolat stílusos mintája mellett rengeteg gomb és több jelzőfénysor ámítja a szemlélőt, szerencsére a látvány mögött valós, használható funkciók rejlenek.


A rádiós egér szembeötlő érdekessége, hogy nem ceruzaelemek, hanem lítiumion akkumulátor szolgál energiaforrásául – már amikor erre szükség van. A GXT 35 ugyanis nemcsak az USB vevővel, hanem a mellékelt mini-USB-kábellel is csatlakoztatható a géphez, ilyenkor a teleptöltés automatikusan beindul. Jól használható rádiós üzemmódban is, de igazi gamer szintű precizitását vezetékre kötve domborítja ki, maximálisan elégedettek voltunk vele játék közben és grafikai jellegű feladatoknál egyaránt.


Nagy felbontású lézeres érzékelőegység szolgál a precíz egerészés alapjául, léptéke a hüvelykujj pozíció alatt elhelyezett kétirányú sebességváltóval szoftver nélkül is állítható. A vízszintes és függőleges érzékenység hangolása megoldható a LED-sorok visszajelzése alapján, bár szoftverből sokkal kényelmesebb. A mode gombbal öt profil között válthatunk, az aktuálisat az egér tetején lévő LED színe jelzi (ez tenyerünktől nem látszik, csak ha épp úgyis üzemmódot váltunk, így nem zavaró). Lehetőséget ad a program majdnem az összes gomb szerepének megváltoztatására, az egérgomb funkciókon túl a copy-paste, hangerő, számológép, böngésző, levelezőprogram, médialejátszó, hangerőbeállítás témakörökből választhatunk. Körülbelül 5 kB-os billentyűzet-egér makromemóriával is bír az egér, kedvenc Mortal Kombat kombóinkból az összes elfér benne. Kiváló és könnyen megszerethető egér a GXT 35 a mellékelt szoftver nélkül is, azzal pedig igazi kezes munka- és játékostárssá alakítható, kifejezetten ajánljuk.

Kevésbé precíziós szemléletűek számára érdekes lehet előző Trust egér tesztünk, melyben egy kisebb teljesítményű, de olcsóbb és hosszú elem-élettartamú rádiós egeret mutattunk be.

 

Adatok:
- lézeres optikai egér (5600 dpi), USB-kábel és vevőegység, 6 méteres hatótávolság, görgetőkerék, 11 gomb, mechanikus ki-be kapcsoló, tápellátás lítium akkumulátorral, 3 éves elemélettartam, Windows XP/7 beállítószoftver

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.