Hirdetés

Trust Laser Mouse for Mac



|

Kiváló érzékenység, mac design, jó fogás, majdnem tökéletes.

Hirdetés

Külön stílust teremtett magának az Apple könnyed megjelenésű hardvereivel, egyre másra jelennek meg a pécés világban is hasonló kezdeményezések, így hódít a világos szín a noteszgépek, netbookok között is. A hagyományosan általános számítógép kellékekkel nyomuló Trust olyan egérrel jelent meg a piacon, mely design tekintetében illeszkedik ehhez a forma- és színvilághoz.

 

lasermouse_for_mac_.jpg

 

 

A szokásos ezüst fekete helyett fehér dominál az 1600 dpi felbontású, lézerletapogatású egér egér burkolatán, melyet némi ezüsttel dobtak fel. Az ergonomikus formatervezésű készülékház oldalán puha gumiborítás ad jobb fogást, maga az USB csatlakozásban végződő vezeték vékony és puha, jól hajlítható. Sokkal több gombot találunk rajta, mint amit Mac környezetben megszokhattunk, a négy irányú görgő mellett ott a felbontást váltó kapcsoló és hüvelykujjra esik még két gomb. Pécés környezetben utóbbiak a böngészőben léptetnek előre-vissza, a felbontás azonban csak Mac OS-X 10.3 vagy fejlettebb operációs rendszerek alatt váltható. Csak erre a platformra mellékelnek hozzá drivert és szoftvert, a Trust Smart Button szoftverrel már tetszés szerint beállítható minden funkció, állítható az érzékenység is.


PC-hez csatlakoztatva standard görgetőgombos egérként hasznosítható a készülék, ilyenkor leginkább a könnyed designt és a kiváló érzékenységet használhatjuk ki. Az amúgy minőségi kidolgozásba egyetlen hiba csúszott, a lábak minimális egyenetlensége miatt enyhén billeg az egértest, ami egy puhább egérpaddal könnyen kiküszöbölhető. Ettől eltekintve nagyon jó fogású, nagy pontosságú mutatóeszköz a Laser Mouse for Mac, akár grafikusok is hasznát vehetik.

 

A Trust Laser Mouse for Mac videós bemutatóját megtekintheti az alábbi képre kattintva:

trustlasermousevideo.png
 

 

Névjegy

 

Termék: Trust Laser Mouse for Mac

Forgalmazó: RCE Trade Kft

Ár: 7900 Ft

Web: katt ide

 

 

Adatok

 

  • Hat nyomógombos egér
  • Lézeres érzékelő
  • 1600/800 dpi felbontás
  • Négyirányú görgetőgomb
  • Gumírozott oldalborítás
  • OS-X 10.3 (Panther), OS-X 10.4 (Tiger), OS-X 10.5 (Leopard) vagy újabb

 


Értékelés

 

Trust Laser Mouse for Mac

Előny:  Kiváló minőségű lézeres érzékelés, emberléptékű kialakítás

Hátrány:  Szoftver csak Mac-hez, pécén csak alap egér funkciók elérhetők

Teljesítmény: 4,5

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 4
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.