Hirdetés

Trust Long-Life Wireless Mouse



|

Sajnos egyetlen egér sem örökéletű, időnként cserélni kell a felhasználó és a gép közti legfontosabb láncszemet - és még többször az elemeket. A Trust Long-Life Wireless Mouse gyakorlatilag az utóbbiban hivatott segíteni.

Hirdetés

Az egér ugyanis olyannyira kedvező energiafogyasztással rendelkezik, ami csak háromévente teszi szükségessé az elemcserét. A spórolásban segíthet az is, hogy a készülék alján elhelyeztek egy mechanikus kikapcsológombot, valószínűleg csak ennek rendszeres használata mellett fogjuk tudni ilyen hosszan kihasználni a két AA alkáli ceruzaelemet.

 



Alapvetően egy ízlésesen férfias megjelenésű, szép formájú egérről beszélhetünk, tervezői mattszürke/fekete kombinációban gondolkodtak. Vörös fény jelzi a felső burkolaton bekapcsolás után, hogy az elemek még bírják, és a rendszer megfelelően működik. A közepes méretű eszköz bal- és jobb oldalát gumírozott bevonat teszi kellemes fogásúvá, sőt a görgő felületét is gumibevonat erősíti. Két hüvelykujj gombot is elhelyeztek a bal oldalon, ami segít a böngészésben, igaz, egyúttal jobbkezes felhasználókra korlátozza a vásárlói kört. A görgetőgomb alatt egy felbontásváltó is helyet kapott, ezzel léptethetünk a 800 és 1600 dpi-s üzemmód között. Jó a ház fogása, amiben segít az elemek adta extra tömeg és az, hogy a gépház nem túl lapos, inkább tenyérbe illő. A lézeres érzékelő, ha nem is kiemelkedően, de jól dolgozik, irodai munkához kellő pontosságot várhatunk tőle.

 



Néhány milliméteres mikro-USB vevőegységgel tartja a kapcsolatot az egér a géppel, ami lehet PC (Windows XP vagy újabb) vagy Mac (OS X 10.5 vagy újabb). Semmiféle szoftver nem kell hozzá, bekapcsolás után azonnal a szokásos funkciókkal működik, némi kényelmet nyújtva a mobil mindennapokban.

Adatok

- lézeres optikai egér (800/1600 dpi)
- mikro-USB vevőegység, 2,4 GHz
- 6 méteres hatótávolság
- görgetőkerék
- 5 gomb plusz felbontásváltó
- mechanikus ki- és bekapcsoló
- tápellátás két AA elemmel
- 3 éves elemélettartam
- Forgalmazó: R.A. Trade Kft.
- Ár: 9990 Ft
- Web: trust.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.