Hirdetés

Trust Verto Wide Angle HD - szerezd meg egy előfizetéssel



|

Év végi akciónk részenként a prémium PC World előfizetők a Trust webkameráját is megkaparinthatják az 1 TB tárhely, és friss Office kliensek mellett.

Hirdetés

A PC World 25. születésnapja alkalmából választható ajándékként a Verto Wide Angle HD webkamerát most a prémium előfizetés részeként is megvásárolhatod, 26 980 forintért. A csomagba a 12 PC World magazinon felül egy ajándék póló, FSP powerbank, 1 TB online tárhely, Office 365 Personal előfizetés, éves licenccel rendelkező vírusvédelem, és többek között egy professzionális szoftverkarbantartó is került. A megtakarítás több mint 72 ezer forint. További részletek: pcworld.hu/elofizetes. Mire képes a webkamera? Megmutatjuk neked.

Elsősorban azokat célozza meg a Trust webkamera, akik még kameraszüzek, asztali PC-t használnak, és szükségük van egy megfizethető példányra, amely alkalmas streamelésre, videocsevegésre. Noteszgépekhez nem ez a modell lesz a nyerő választás, a csíptethető mechanika főként a vastagabb monitorkávákhoz használható, de segítségével akár a polcon történő elhelyezés sem lehetetlen. A gyártó a kamera tudásához mérten lőtte be az árcímkét is, ebből már sejthető is, hogy nem a full HD-s csúcskategóriáról beszélünk, cserébe viszont nem is kell tízezreket hagyni a kasszánál.





Az 1280×720 pixel felbontású Verto a belépőszintet képviseli, megfelelő fény esetén egész korrekt képet nyújt. A 130 fokos látószög miatt ideálisan használható szűkebb térben is, a képminőség kategóriájához mérten megfelelő. Jó pont, hogy a fókuszt manuálisan is állíthatjuk, az élességet a lencse körüli gyűrű tekergetésével tudjuk szabályozni. A Trust ugyan nem közölt adatot az alkalmazott kamera paramétereiről, de a képfrissítés valahol 24-30 fps közötti, ami chathez, rövid videókhoz ideális. Skype-beszélgetések során ugyan kevésbé fontos a gyors reakcióidő, hevesebb mozgásoknál - például integetés esetében - csak homályosan látszik a kézmozdulatunk. A Trust Verto természetesen beépített mikrofont is kapott, ami beszélgetéshez megfelelő lesz, 60-70 centis távolságból tűrhető hangot vehetünk fel vele. További jó pont, hogy a gyártó három év garanciát vállal a körülbelül 7500 forintért beszerezhető termékére.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.