Hirdetés

Trust Wireless Pointer Stick Keyboard



|

Irányítsa gépét távolról, kényelmesen a fotelből: kompakt méretű billentyűzet és egér egyben.

Hirdetés

Kis méretéből adódóan könnyen hordozható, de a noteszgép billentyűzetét nem érdemes helyettesíteni vele. A jobb felső sarokban lévő pöcök az egér feladatát látja el, egyben az egér bal gombjaként is funkcionál – sajnos balkezeseknek nem áll kézre. A bal felső sarokban az egér jobb-, illetve bal gombja kapott helyet – utóbbit jóval kényelmesebb kezelni, mint nyomkodni a pöcköt.

 

trust_kb_small.jpg
 

 

A 85 gomb elsőre kevésnek tűnik, ám a hordozható gépekről ismert billentyű további billentyűfunkciókat bocsát rendelkezésünkre. A Trust mini beviteli eszköze két ceruzaelemmel működik, és egy USB-kapun keresztül csatlakozó vevőegység segítségével kapcsolódik a számítógéphez – használatához viszont nem szükséges meghajtó.

 

A Trust Wireless Pointer Stick Keyboard azok számára készült, akik csupán egyetlen eszköz segítségével szeretnék távolról irányítani médialejátszó HTPC- vagy barebone gépüket.

 

Adatlap: 

- 85 gombos billentyűzet

- Háromgombos pöcökegér

- Angol kiosztás

- USB-s vezeték nélküli modul

 

Értékelés: 

Előny: kis méret, vezeték nélküli

Hátrány: nincs görgő, lassú az egérmutató

 

Teljesítmény: 82

Szolgáltatás: 90

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.