Hirdetés

Tuff-Clip pendrive-ok a Verbatimtól



|

A Verbatim új pendrive-ja a könnyű hordozhatóságot párosítja az ütésálló burkolattal.

Hirdetés

 

Bár nem 256 gigabájtos, a Verbatim legújabb pendrive-ja, a Tuff-Clip, a könnyű hordozhatóságot az ütésálló burkolattal párosítja. A 4, illetve 8 gigabájtos méretekben elérhető USB-kulcs extraerős, ütésálló műanyag burkolatot kapott, az USB csatlakozót is egy behúzható kupak védi (így utóbbit nem lehet elhagyni).

 

A karabíner kialakítású tárolóeszköz kényelmesen és biztonságosan ráakasztható szinte bármire, legyen az hátizsák, öv, vagy kulcstartó. A pendrive-on előretelepített biztonsági szoftver található Windows rendszerekhez.

 

A négy gigabájtos Tuff-Clip ára 30 dollár, míg a kétszer ekkora változat 50 dollárért vásárolható meg. A kisebbik pendrive egyébként türkiz színben, míg a 8 gigabájtos modell feketében kérhető.

 

tuffclip.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.