Hirdetés

Túl drága az iPad Pro



|

A magas ár mellett a Surface Pro 4 is bezavar az iPad Pro életébe.

Hirdetés

Iparági források szerint az Apple elkezdte korlátozni a rendeléseit az iPad Próra, méghozzá a magas vételára miatt. A 12,9 hüvelykes óriás valamikor a következő hónapban kerül a piacra. 

Hirdetés

Az eszköz ára 799 és 1079 dollár között mozog, de mivel az Apple Pencil újabb 99, a Smart Keyboard pedig 169 dollár még pluszban, ezért egy vásárló bőven 1000 dollár fölött fizet majd érte. 

Az iparági jelentések szerint az Apple nem nyer meg a nagy táblagéppel így túl sok céget, ugyanis a vállalatok inkább a költségcsökkentésekre koncentrálnak mostanában. Az Apple mindenesetre üzleti és oktatási célokra tervezte az óriást. 

Az óvatos üzleti ügyfelek miatt az Apple 2,5 millió iPad Prót rendelt az év végéig. Ha az ünnepek alatt a tablet nem teljesít jól, akkor tovább csökkentik a rendeléseket. 

Mindezen felül nagy szálka az Apple oldalában a Microsoft Surface Pro 4 is, amely a nagyon népszerű előd után remekül sikerült, és még népszerűbbnek mutatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.