Hirdetés

Túlélő-notebook a GammaTech-től



|

A Durabook R13C rengeteg szélsőséges körülménynek ellenáll.

Hirdetés

A GammaTech legújabb ütésálló notebookja a Durabook R13C, amely meglehetősen sok szélsőséges körülménynek képes ellenállni. A strapabíró felépítés mellett azonban kimagasló teljesítményt is kínál a noteszgép.

 

A magnéziummal erősített külső burkolat hússzor ellenállóbb a hagyományosnál. A billentyűzet vízálló, az ütésálló borítás szélén pedig egy hordozófül is található. A gép megfelel a Military Standard 810G szabványnak.

 

 

A Durabook R13C, amely tabletté is alakítható, jól bírja a sós, ködös, fagyos és robbanásveszélyes közegeket is. Belül egy Intel Core i7-620LM processzor dolgozik, 8 GB RAM társaságában. Merevlemez vagy SSD egyaránt kérhető a gépbe.

 

A további extrák sorát bővíti az SD-kártyaolvasó, az ultravékony DVD-meghajtó, a GPS-, Wi-Fi, 3G- és Bluetooth-modul. A 13,3 hüvelykes LCD-kijelző érintésérzékeny. Az ujjlenyomat-olvasó mellett további szoftverek is gondoskodnak a biztonságról. Sajnos a Durabook R13C ára nem derült ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.