Hirdetés

Túlhajtott NVIDIA GeForce 8800 GT



|

Gyárilag tuningolt GeForce 8800-as kártyát dob piacra az MSI.

Hirdetés

Éppen, hogy hivatalosan forgalomba került a legújabb NVIDIA grafikus vezérlő, az MSI egy gyárilag módosított órajelű változattal jelentkezik. A gyarkorlatban ez annyit jelent, hogy az NVIDIA 8800GT grafikus magra épülő 512 megabájtos DDR3 memóriával felvértezett grafikus vezérlő magórajele 600 helyett 660 megahertz lesz, illetve a memória a referencia 1800 helyett 1900 megahertzen ketyeg az MSI OC jelzésű kártyáján. Természetesen az órajel emelés a shader feldolgozó egységeket is érinti, ami mintegy 10 százalékkal lesz magasabb a gyárilag specifikált 1,5 gigahertznél.

 

nx8800gt_t2d512e-oc_k.jpg

 

A tuningolt kártya mellé ajándékba a Colin McRae: Dirt és The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar játékszoftverek járnak. A grafikus vezérlő hazai végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.